opc_loader

Edelstalen armband met afdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
124,00

Lengte armband:

Afwerking:

Lettertype gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Edelstalen armband met een lasergravure van een vingerafdruk. De vingerafdruk graveren wij door middel van een laser in het edelstaal waardoor deze een zwarte kleur krijgt.
 
Deze armband met vingerafdruk is in diverse lengtes te bestellen en is 13.5mm breed.
 

Laat op de sluiting van de armband een vingerafdruk graveren van uw dierbare zodat u deze altijd bij u draagt. Het is ook mogelijk om een voetafdruk of pootafdruk te laten graveren. De afdruk wordt digitaal geschaald zodat deze passend te graveren is op de afdruk armband.

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de instructies om de afdruk per post aan te leveren. Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, dan kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Heeft u nog geen afdruk beschikbaar? Bestel dan eenvoudig een afdrukset mee welke wij u per post toesturen. Bij de afdrukset voegen we duidelijke instructies zodat u eenvoudig een goede afdruk kunt maken.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items