opc_loader

Afdrukhangers

Een bijzondere en waardevolle herinnering verwerkt in een sieraad. In onze collectie afdrukhangers kunnen wij een afdruk verwerken van uw geliefde, een kind, een huisdier of een overleden dierbare. De sieraden zijn verkrijgbaar in RVS, zilver of goud.

Deze hangers kunt u geheel naar wens samenstellen door middel van verschillende opties. De levertijd bedraagt derhalve 3-5 weken, de levertijd gaat in na ontvangst van de afdruk. Enkele producten hebben een kortere levertijd. De levertijd waarmee u rekening dient te houden staat altijd vermeld bij het product.

  

Let op: in verband met de zomersluiting van het atelier kunt u geen afdrukken toesturen van donderdag 12 augustus tot en met zondag 5 september 2021. In deze periode zullen er ook geen bestellingen worden verwerkt. Bestellingen vanaf 18 juli jl. hebben een levertijd van ca. 8-9 weken. Deze levertijd geldt voor de sieraden met een levertijd van 3-5 weken. De overige sieraden kunnen geleverd worden zoals vermeld staat in de producttekst.