opc_loader

Zilveren ring met vingerafdruk met steentje

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
169,00
Breedte + ringmaat:
Steen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

In deze ring met pave gezette steen kunt u een vingerafdruk, een handpalm, een dierenpoot, een babyvoetje of een babyhandje laten graveren. Omdat een vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat, is het lastig om duidelijke lijnen op de ring te krijgen. Wij adviseren daarom een afdruk te maken van het voetje of de handpalm/handje.

Wij kunnen met afdrukken overweg van inkt, was, rubber ect. Om de afdruk in de ring te verwerken, kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber etc. toesturen.

De instructies hiervoor ontvangt u van ons in een separate e-mail na het voltooien van uw bestelling. Wanneer u een digitale afdruk ter beschikking heeft, kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Voor een optimaal resultaat verzoeken wij u een digitale afdruk van minimaal 1000-1200dpi aan te leveren. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset bijbestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Deze ring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm. De ring heeft een dikte van +/- 1,5mm en is leverbaar in een breedte van 4mm, 6mm, 8mm of 10mm. U kunt de ring in een matte of glanzende afwerking bestellen.

Voor de stenen heeft u keuze uit:

Zirkonia   Zirkonia zwart   Citrien  Rookkwarts  Saffier  Robijn  Diamant 
Diamant zwart  

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items