opc_loader

Gouden ring met ronde vingerafdruk-plaat

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
639,00
Ringmaat damesring:
Materiaal:
Afmeting:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken:
Beschrijving

Op de ronde plaat kunt u een vingerafdruk, een handpalm, een dierenpoot, een babyvoetje of een babyhandje laten graveren.

Wij kunnen met afdrukken overweg van inkt, was, rubber ect. Om de afdruk in de ring te verwerken, kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber etc. toesturen.

De instructies hiervoor ontvangt u van ons in een seperate e-mail na het voltooien van uw bestelling. Wanneer u een digitale afdruk ter beschikking heeft, kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Voor een optimaal resultaat verzoeken wij u een digitale afdruk van minimaal 600dpi aan te leveren. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Deze ring is verkrijgbaar in ringmaat 15,5mm tot en met 21,5mm. De ring heeft een dikte van +/- 1,4mm en een breedte +/- 4mm. De vingerafdruk-plaat is leverbaar in een breedte van 11mm, 14mm of 17mm. U kunt de ring in een matte of glanzende afwerking bestellen.  


Levertijd: 3-5 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items