opc_loader

Zilveren afdrukhanger rond met ronde bolle steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
149,00
Ketting meebestellen:
Afmeting:
Steen:
Afwerking:
Afdruk:
Beschrijving

Zilveren afdrukhanger rond met ronde bolle steen. De afdrukhanger is in twee afmetingen verkrijgbaar: 14mm en 16mm. De hanger is gemaakt van 925 zilver en heeft een dikte van 2,5mm. In de hanger is een ronde bolle steen verwerkt. Wat betreft de kleur van de bol kunt u kiezen uit carneool (roodbruin), onyx (zwart) of hematiet (hoogglans donkergrijs). U kunt de hanger in een matte of glanzende afwerking bestellen.

In de hanger wordt de afdruk van uw dierbare verwerkt. Deze afdruk kan een babyhandje, een babyvoetje, een vinger of een handpalm zijn. Ook een afdruk van een dierenpoot is mogelijk. Wij kunnen overweg met alle afdrukken waaronder inkt, was, rubber ect.


Om de afdruk in de hanger te verwerken, kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber etc. toesturen. De instructies hiervoor ontvangt u van ons in een seperate e-mail na het voltooien van uw bestelling. Wanneer u een digitale afdruk ter beschikking heeft, kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Voor een optimaal resultaat verzoeken wij u een digitale afdruk van minimaal 600dpi aan te leveren.


Heeft u nog geen afdruk, dan kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij u per post zullen toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, een babyhandje, een babyvoetje of een dierenpoot.

Kleur stenen:

Carneool  Onyx  Hematiet 


Levertijd: 3-5 weken na ontvangst van de afdruk


U kunt de volgende kettingen mee bestellen:

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: