opc_loader

Gedenksieraden

Een bijzondere en waardevolle herinnering verwerkt in een sieraad. Wij hebben gedenksieraden in de vorm van sieraden met een afdruk of sieraden waarin as wordt verwerkt. De sieraden zijn verkrijgbaar in RVS, zilver of goud.

Deze sieraden kunt u geheel naar wens samenstellen door middel van verschillende opties. De levertijd bedraagt derhalve 3-5 weken, wanneer er sprake is van het toevoegen van een afdruk of as aan het sieraad, gaat de levertijd in na ontvangst van de afdruk of as. Enkele producten hebben een kortere levertijd. De levertijd waarmee u rekening dient te houden staat altijd vermeld bij het product.

 

Let op: in verband met de zomersluiting van het atelier kunt u geen as/afdrukken toesturen van donderdag 12 augustus tot en met zondag 5 september 2021. In deze periode zullen er ook geen bestellingen worden verwerkt. Bestellingen vanaf 18 juli jl. hebben een levertijd van ca. 8-9 weken. Deze levertijd geldt voor de sieraden met een levertijd van 3-5 weken. De overige sieraden kunnen geleverd worden zoals vermeld staat in de producttekst.